Ce jocuri cu Mario noi au aparut?

Published on by mario

Daca te intrebi ce jocuri cu Mario noi au mai aparut, nici o p[roblema, ai ajuns la sursa ta sigura de informatie! In primul rand, vreau sa te felicit pentru ca ai ales sa jocu jocuri cu Mario – sunt cele mai tari si tocmai te-ai alaturat unei comunitati formata din cateva milioane de oameni din intreaga lume.

Acum, hai sa iti prezint cele mai noi jocuri cu Mario:

Jocuri cu Mario noi

Banuiesc ca Super Mario ai jucat deja. Daca nu, ar trebui sa il incerci. Acest joc este cel care a readus personajul mult indragit la viata si care l-a propulsat pe culmi nebanuite ale succesului. Dar deja stiai asta. Ce nu stiai, probabil, este ca au aparut si 2 noi SuperMario Bros. dar si doua New Super Mario Bros. Mai nou, chiar, ultimul joc cu Mario dedicat consolei este 3D World si, asa cum ii spune si numele, ne prezinta o noua grafica, impreuna cu noi aventuri. 

Alte jocuri cu Mario care au aparut l-au avut ca si personaj central sau secundar, insa nu au fost pentru consola. Astfel, avem un Pinball cu el, Mario Paint, New Super Luigi U sau Luigi’s Mansion: Dark Moon, acesta fiind si ultimul aparut. 

Din seria arcade, avem jocuri cu Mario care fac parte din colectia Donkey Kong si un Mario Bros. Dar, nu trebuie sa uitam o serie de jocuri educationale, altele de role playing, cele care il trimit pe Mario pe terenuri de sport sau in mijlocul curselor de masini sau cele ca Yoshi. S-au facut, in ultimul timp, si remake-uri la vechi jocuri cu Mario: Super Mario All-Stars, Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3 si 64 DS.

In viitorul apropiat, urmeaza sa se lanseze Super Mario 128 si Super Mario’s Wacky Worlds. 

Te-am pus la curent cu cele mai noi jocuri cu Mario? Desigur, dar toate cele de mai sus se pot juca doar cumparand jocul. Iti aduc aminte ca poti juca jocuri cu Mario gratis, pe site-urile de profil. Poate nu sunt cele orginale, insa, cu siguranta, vor fi ceva suficient de noi si palpitante incat sa te prinda. In orice caz, incearca sa fii la curent cu ce jocuri cu Mario noi mai apar, pentru a fi printre primii care se bucura de ele, imediat cum sunt lansate pe piata. 

Incearca atat variantele originale, cat si cele de pe site-uri, daca vrei sa economisesti bani, si recomanda-le si altora sa joace jocuri cu Mario daca vrei sa ai cat mai multi prieteni cu care sa discuti despre hobby-ul tau. Incearca sa iti aduni colegii in weekend si sa jucati impreuna, pentru a descoperi cat mai multe secrete.